Muziek op jullie bruiloft

Live muziek brengt sfeer, persoonlijkheid en romantiek. Dat wil je natuurlijk op jouw bruiloft! Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden om Riley's te boeken voor jullie bruiloft. 

Bruiloft muziek boeken

Live-muziek op jullie bruiloft is mogelijk op heel veel verschillende manieren. Mogen we jullie gevoelige snaar raken met een prachtige, akoestische ballad tijdens jullie huwelijksceremonie of willen jullie juist een spetterend trouwfeest waarbij iedereen zich op de dansvloer bevindt? Wij passen ons graag aan, aan jullie wensen met als doel jullie de dag van jullie leven te geven. Boek ons als akoestisch duo of trio, of natuurlijk de gehele band voor de avond. Bij een avondvullend programma krijgen jullie standaard gratis een allround DJ bij onze boeking erbij zodat het echt een knalfeest wordt! 


Akoestisch duo boeken voor ceremonie

Een huwelijksceremonie is een intiem moment dat jullie als aanstaanden met elkaar delen, samen met jullie geliefde familieleden en vrienden. Om jullie gevoel voor elkaar en voor jullie geliefden te uiten, kan muziek helpen. Tijdens een ceremonie speelt onze zangeres Melissa vaak akoestisch samen met een gitarist enkele (love)songs om de mensen in een romantische sfeer te brengen. Als akoestisch duo proberen we altijd de gevoelige snaar te raken, met onze eigen invulling van jullie favoriete nummers. 


Live muziek tijdens borrel, diner of receptie

De ceremonie zit erop: tijd dus om te gaan borrelen! Riley's voorziet graag jullie huwelijksborrel van passende achtergrondmuziek voor een extra beleving! Ook tijdens de receptie of het diner spelen wij graag op de achtergrond enkele sfeervolle klanken. 

Coverband én gratis DJ voor trouwfeest!

Waarom je voor het avondprogramma van jullie bruiloft zeker een coverband zou moeten boeken? Een trouwfeest valt of staat bij goede muziek. Muziek die mensen aan het dansen brengt en zorgt voor een gezellige sfeer. Als band proberen wij altijd aan jullie persoonlijke muziekvoorkeuren te voldoen, maar kijken we vooral naar wat er in de zaal gebeurt. Ons doel? Aan het eind van de avond iederéén de dansvloer op getrommeld te hebben! Boek je een avondvullend programma van 3 x 45 minuten live muziek? Dan krijg jij er van ons gratis een allround DJ bij die tijdens onze pauzes lekker verder draait om het feest levende te houden. Natuurlijk is dit niet verplicht!


Eerst even kennismaken?

Jullie bruiloft is jullie mooiste dag. Daarom snappen wij het als jij graag vooraf even kennis maakt met ons. Geloof het ook niet, dat heeft ook onze voorkeur! Daarom organiseren wij één keer per maand een kijkrepetitie in onze repetitieruimte waar je van harte welkom bent kennis met ons te maken en je wensen met ons te bespreken!

Direct bruiloft muziek boeken?

Zijn jullie enthousiast geworden en past Riley's perfect op jullie huwelijksdag? 
Vraag dan direct een offerte aan voor bruiloft muziek op jullie trouwdag.